De Klussenier Fred van der Kaag

De Klussenier Fred van der Kaag
De Klussenier Fred van der Kaag

Sophiapromenade 198
3344 PM Hendrik Ido Ambacht

Dien uw aanvraag in »

+31 78 6258325
06 4913 7118
f.vanderkaag@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 24411140

Even voorstellen

Mijn naam is Fred van der Kaag en ik woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle verbouwingen in uw woning of bedrijfspand.

Voordat ik Klussenier werd, ben ik 32 jaar werkzaam geweest bij vijf verschillende bedrijven in uiteenlopende functies zoals instrumentenmaker, hoofd productie, bedrijfsleider en diverse managementfuncties. Naast mijn werk was ik altijd aan het klussen. Zo heb ik mijn eigen huis verbouwd maar ik was ook regelmatig bij familie en bekenden aan de gang. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds enthousiast aan het werk als Klussenier en ik ben erg trots op de klantenkring die ik in de jaren heb opgebouwd. Hierbij kunnen de kernwaarden vakmanschap, klanttevredenheid, kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en samenwerking niet ontbreken.

Met al mijn ervaring ben ik inzetbaar is voor alle werkzaamheden in en rondom uw woning. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van een nieuwe c.q. renovatie van de badkamer, keuken en toilet, timmerwerk, meubels maken, totale woningrenovatie, het leggen van houten vloeren of tegelvloeren, de plaatsing van dakkapellen of dakvenster of de realisering van een aanbouw. Kortom, eigenlijk voor alle verbouwingen, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Door mijn ervaring in het management kan ik uw verbouwing begeleiden vanaf uw idee tot en met de oplevering. Ik denk met u mee, lever de materialen, regel alles rondom de verbouwing, kan de eventuele bouwaanvraag verzorgen en zorg dat alles bij mij van het begin tot het eind in goede handen is. Dit betekent: “Vertrouwd Verbouwen”. Bij ieder project geldt dat u als klant slechts één spreekpunt heeft en dat ben ik. Dat geeft u en mij duidelijkheid.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Vraag gerust naar de mogelijkheden Voor een vrijblijvende offerte en/of advies kunt u mij mailen. Ik neem dan contact met u op voor het maken van een eventuele afspraak. Bellen mag natuurlijk ook. Ik sta u graag te woord.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Hendrik Ido Ambacht voor:

  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Dakraam plaatsen
  • Keuken renoveren of installeren
  • Timmerwerk
  • Toilet renoveren of installeren

Beoordelingen van klanten

Fred is duidelijk in het uitleggen van de werkzaamheden, doet wat hij belooft en heeft heel mooi werk afgeleverd. Bedankt nogmaalsI uit Zwijndrecht
Zijn offerte is altijd gebaseerd op mijn wensen, budget en persoonlijke omstandigheden. uit Hendrik-Ido-Ambacht
Goed en plezierig. uit Hendrik-Ido-Ambacht
Een zeer prettige samenwerking met een uitstekend resultaat. Voor eventuele andere klussen zullen wij zeker een beroep doen op Fred. uit Barendrecht
Betrouwbaar en deskundig, beleefd en werkt netjes. uit Hendrik-Ido-Ambacht

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...